Kylling i skysauce | Steff Houlberg
Luk

Kylling i skysauce

Med fløde og kartoffelmos, 450g
Kylling i skysauce

En ret af saftige stykker af kyllingeinderfilet i en cremet skysauce smagt til med fløde og serveret med kartoffelmos.

Ingredienser: Kartoffelmos 51%: Kartofler (55%), SØDMÆLK, vand, majsstivelse, salt. Sauce 29%: Vand, PISKEFLØDE (30%), majsstivelse, tørret glukosesirup, salt, krydderurte- og grøntsagsekstrakter, hønsefedt, druesukker, sort hvidløg, porcini svampe. Stegt kyllingefilet 20%: Kylling (98%), salt, druesukker.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 483 kJ / 116 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrater 8 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 6 g
Salt 1,2 g