En velsmagende paprikagryde tilberedt med mørbrad af gris og cocktailpølser i en cremet paprikasauce med fløde. Serveret med ris.
Ingredienser: Forkogte ris 40%: Vand, ris. Sauce 38%: Vand, PISKEFLØDE, tomatpuré, majsstivelse, sukker, oksebouillon (salt, dextrose, oksefedt, champignonekstrakt, oksefond, kartoffelstivelse, sukker, løg, krydderiekstrakt), hvidløgspuré, røget paprika, karry, persille. Grisemørbrad 15%: Grisemørbrad, majsstivelse, salt, druesukker. Til 100 g mørbradstrimler er anvendt 105 g grisemørbrad. Cocktailpølser 7%: Grisekød (60%), vand, spæk, SOJAPROTEIN, salt, ærtemel, svær, kartoffelstivelse, løg, druesukker, stabilisator (E 451), krydderier, glukosesirup, gærekstrakt, krydderiekstrakter, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250), lammetarm. Kogt og røget