Konkurrencebetingelser | Steff Houlberg

STEFF HOULBERG KONKURRENCEBETINGELSER:

MAXI frokost 2022

Denne konkurrence udbydes af:

Danish Crown & Steff Houlberg

Tulipvej 1, 8940 Randers SV

CVR: 14003606

 

I perioden fra mandag d. 31. januar 2022 (når Facebook-konkurrencen offentliggøres) til søndag d. 6. februar 2022 kl. 23.59 er det muligt at vinde et MAXI-frokost-besøg til sin arbejdsplads, sit studie el. lign. Præmien indeholder levering og servering af gratis MAXI-retter i frokostpausen. Vinderne får besøg af STEFF HOULBERG-crewet en enkelt dag i perioden fra mandag d. 14. februar til torsdag d. 24 februar. november 2022. Datoerne er fastlagt på forhånd:

Jylland (uge 7):
- Tirsdag d. 15. februar 2022
- Onsdag d. 16. februar 2022
- Torsdag d. 17. februar 2022

Fyn & Sjælland (uge 8):
- Tirsdag d. 22. februar 2022
- Onsdag d. 23. februar 2022

 

TILMELDING

For at deltage i konkurrencen skal du kommentere konkurrence-opslaget på Facebook. Konkurrence-opslaget findes på STEFF HOULBERG’s Facebook-side. For at deltage i konkurrencen skal du i en kommentar fortælle:

  • Hvem der fortjener et besøg af MAXI-frokostordningen
  • Hvor mange I er på denne arbejdsplads/studie/lign.
  • Hvilket postnummer I befinder jer i.

For at deltage i konkurrencen er det en forudsætning, at alle fastlagte datoer for jeres landsdel, er mulige for jer at få besøg på.


VINDERNE

Der findes i alt fem vindere af konkurrencen. Vinderne af konkurrencen offentliggøres i opslaget. STEFF HOULBERG finder og udvælger vinderne ud fra kommentarerne. Vinderne vælges ud fra følgende tre kriterier: Engagement i kommentaren, geografisk placering i landet samt antallet af personer på arbejdspladsen/studiet el.lign. STEFF HOULBERG svarer på vindernes kommentar i en ny kommentar. Vinderne blive bedt om at fremsende sine kontaktoplysninger samt virksomhedens adresse i en besked til STEFF HOULBERG på Facebook. Ydermere bekræftes datoen for besøget også i denne korrespondance.

Hvis en vinder ikke kontakter STEFF HOULBERG via Facebook inden for 24 timer efter de er offentliggjort forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. Hvis en vinder ikke ønsker at oplyse kontaktoplysninger eller virksomhedens adresse, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Hvis datoen for besøget alligevel ikke passer virksomheden, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Du skal være minimum 16 år gammel og bosiddende i Danmark for at kunne deltage i konkurrencen. Kun fysiske personer kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos STEFF HOULBERG eller familiemedlemmer i samme husstand samt dentsu X må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse er ikke købsbetinget. STEFF HOULBERG forbeholder sig retten til at kontrollere alle deltageres alder. Deltagere under 16 år vil derfor blive diskvalificeret.


PRÆMIER

Ved konkurrenceperiodens afslutning findes der fem vindere blandt alle der kommenteret. Disse får på en forudbestemt dato et STEFF HOULBERG crew på besøg på arbejdspladsen, der serverer gratis MAXI-retter i frokostpausen. MAXI-retterne har en værdi af 38,95 DKK pr. stk. Alle vindere bliver offentliggjort umiddelbart efter konkurrencens afslutning søndag d. 6. februar 2022. Så snart vi har modtaget adresser og kontaktoplysninger, aftales yderligere og besøget sker derefter på den aftalte dato. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre ting.

 

PERSONDATAPOLITIK

STEFF-HOULBERG er den dataansvarlige, og dentsu X Danmark er databehandler. Ved deltagelse i konkurrencen vil STEFF HOULBERG og Dentsu X Danmark registrere og opbevare personoplysninger til brug for administration af konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil personoplysningerne blive slettet. Konkurrencedeltageren har altid ret til at tilbagekalde hans/hendes samtykke til behandling af hans/hendes personoplysninger. Vi værdsætter din tillid, når du deler dine personlige oplysninger med os. Vi behandler altid dine personoplysninger retfærdigt og med respekt i henhold til ovenstående formål. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, skal du læse vores persondatapolitik https://www.steffhoulberg.dk/om-steff-houlberg/persondatapolitik/