Den stolte arv. Historien om Steff Houlberg

DEN STOLTE ARV SIDEN 1889

Steff Houlberg er et af Danmarks største brands inden for fastfood, færdigretter og pølser, og den stolte arv går tilbage til 1889. Stort set lige siden har Steff Houlbergs pølser været danskernes bedste ven på grillen, i pølsevognen og på de danske fodboldstadions.

DE BEDSTE KALORIER SIDEN 1889

 

Når du skal forkæle dig selv med mad foran flimmeren. Når du skal se bold med drengene.

Når du stopper i pølsevognen på vej hjem. Og når sulten melder sig dagen derpå. Så skal det være Steff Houlberg – med det hele!

Siden Steff Houlbergs oprindelse i 1889 har vi stået for lækre favoritter. Lige fra sprøde pølser til færdigretter inspireret af din mors hjemmelavede måltider til den hurtige snack på farten.

Livet er for kort til kedelig mad. Det skal smage af noget, det skal serveres i store portioner, og så skal det gøre dig glad helt ned i maven.

Vi ved, at intet slår følelsen af, at få stillet sin craving, og når dine venner spørger, om I skal have toast eller hotdogs, svarer du naturligvis begge dele. Det skal være med det hele.

Mad – med det hele

Glem alt om quinoa, spelt og broccoli. Her handler det om både lækker smag og lækkert selskab.

Sjov – med det hele

Man har kun det skæg, man selv sidder på, ik?

Livet – med det hele

Hvorfor nøjes. Det gælder om at tage livet i store bidder – og det skal være med det hele!

ET FOLKELIGT SAMLINGSPUNKT

 

Vores pølsevogne er en stolt del af den danske kulturarv. Siden 1921 har den været en fast del af gadebilledet i storbyerne, og andre steder har den smidt hjulene og slået rødder som stationære skinkeskure.

Der er med tiden opstået en enestående kultur omkring pølsevognen, der i dag er en slags tidslomme, hvor der er plads til en snak med manden eller kvinden bag disken.

Et frirum, hvor man kan bestille sine favoritter i et særligt sprog – det såkaldte pølsevogns-slang.

Vi er stolte af pølsevognen – verdens første street food. Før street food overhovedet eksisterede.

Vi kan kun sige: Med det hele, tak!

SPAS OG LØJER
SPAS OG LØJER