Klassisk hakkebøf af oksekød med en cremet whiskysauce tilsat fløde. Hertil serveret med skrælkartofler og grønne bønner.
Ingredienser: Kartofler med skræl 40%: Kartofler, salt. Whiskysauce 27%: Vand, PISKEFLØDE (17%), grillsauce (vand, tomatpuré, brun farin, hvidvinseddike, salt, krydderier, løg, hvidløg, tørret glukosesirup, modificeret stivelse, surhedsregulerende middel (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 212), stabilisator (E415)), SKUMMETMÆLKSPULVER, whisky (4%), VALLEPULVER (MÆLK), FLØDEPULVER, modificeret majsstivelse, rapsolie, tomatpuré, MÆLKEPROTEIN, fortykningsmidler (E 410, E 412, E 415), rosmarin. Hakkebøf 22%: Oksekød, kartofler, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), salt. Til 100 g hakkebøf er der anvendt 108 g oksekød. Skårne grønne bønner 11%.