Bøf whiskysauce | Steff Houlberg
Luk

Bøf whiskysauce

Klassisk hakkebøf med skrælkartofler og grønne bønner, 450g
Bøf whiskysauce

Klassisk hakkebøf af oksekød med en cremet whiskysauce tilsat fløde. Hertil serveret med skrælkartofler og grønne bønner.

Ingredienser: Kartofler med skræl 40%: Kartofler, salt. Whiskysauce 27%: Vand, PISKEFLØDE (17%), grillsauce (vand, tomatpuré, brun farin, hvidvinseddike, salt, krydderier, løg, hvidløg, tørret glukosesirup, modificeret stivelse, surhedsregulerende middel (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 212), stabilisator (E415)), SKUMMETMÆLKSPULVER, whisky (4%), VALLEPULVER (MÆLK), FLØDEPULVER, modificeret majsstivelse, rapsolie, tomatpuré, MÆLKEPROTEIN, fortykningsmidler (E 410, E 412, E 415), rosmarin. Hakkebøf 22%: Oksekød, kartofler, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), salt. Til 100 g hakkebøf er der anvendt 108 g oksekød. Skårne grønne bønner 11%.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 465 kJ / 111 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrater 10 g
- heraf sukkerarter 3 g
Protein 6 g
Salt 0,5 g