Boller i karry | Steff Houlberg
Luk

Boller i karry

Mild karrysauce med saftige små kødboller, 700g
Boller i karry

Velsmagende kødboller af grise- og oksefars i en delikat, mild karrysauce - en klassiker.

INGREDIENSER: vand, kødboller (21%) (grise- og oksekød, vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, pastinak, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, peber), kogte ris (21%), LETMÆLK, PISKEFLØDE, HVEDEMEL, modificeret majsstivelse, vegetabilsk olie (palmeolie og rapsolie), hydrolyseret HVEDE- PROTEIN, vallepulver (MÆLK) karry (indeholder SELLERI, SENNEP), løgekstrakt, krydderi- og krydderurteekstrakter, salt. Kogt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 487 kJ / 116 kcal
Fedt 6,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 12 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 3,6 g
Salt 0,95 g