Boller i karry | Steff Houlberg
Luk

Boller i karry

Mild karrysauce med saftige små kødboller, 700g
Boller i karry (2)

Velsmagende kødboller af grise- og oksefars i en delikat, mild karrysauce - en klassiker.

Ingredienser: Vand, kødboller (21 %) (grise- og oksekød, vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, peber), kogte ris ( 21 %), LETMÆLK, HVEDEMEL, modificeret majsstivelse, PISKEFLØDE, vegetabilsk olie (palme- og rapsolie), hydrolyseret HVEDEPROTEIN, VALLEPULVER (MÆLK), karry (SELLERI, SENNEP), løgekstrakt, krydderi- og krydderurteekstrakter, salt. Kogt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 487 kJ / 116 kcal
Fedt 6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 12 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 3,6 g
Salt 0,95 g