Forloren Hare | Steff Houlberg
Luk

Forloren Hare

Med kartofler og vildtsauce, 350g
Forloren Hare

Det kan godt være, at det ikke er en ægte hare, men det er ægte lækkert. Hvis du har lyst til at servere forloren hare til gæster, kan serveringen også portionsanrettes elegant, hvis du former små harer til hver gæst. Er der fars i overskud, kan det steges til frikadeller - du vil ikke fortryde det!

INGREDIENSER: Forloren hare 34 %: Grisekød (51 %), oksekød (16 %), løg, bacon (10 %), rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), ÆG, HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, hvid peber. Sauce 34 %: Vand, SØDMÆLK, PISKEFLØDE, ribsgelé (sukker, vand, ribskoncentrat, fortykningsmiddel (E 440), surhedsregulerende middel (E 330), konserveringsmiddel (E 202)), majsstivelse, gærekstrakt, HVEDEMEL, salt, farve (E 150c), BLÅSKIMMELOST, krydderurter. Kartofler 32 %: Kartofler, salt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 517 kJ / 124 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrater 10 g
- heraf sukkerarter 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g