Finker | Steff Houlberg
Luk

Finker

500g
Finker (1)

Finker - en særlig egnsret som er kogt på grisekød, griselever og -hjerter sammen med bl.a. løg og allehånde. Finker er tilberedt efter gamle opskrifter med fuld respekt for de gode danske traditioner. Finker varmes op i gryde eller på pande indtil kogepunktet og småkoger 2-3 minutter.

Ingredienser: Vand, grisekød (20%), griselever (17%), grisehjerter, grisespæk, HVEDEMEL, salt, løg, svær, farve (E150d), peberekstrakt, sukker, stabilisator (E450, E451), eddike, allehånde, smagsforstærker (E621).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 764 kJ / 184 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,3 g
Kulhydrater 4,4 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 10 g
Salt 1,6 g