Boller i Karry | Steff Houlberg
Luk

Boller i Karry

Kødboller i mild karrysauce med hvide ris, 350g
Boller i Karry
Når det skal være lidt nemmere

Velsmagende kødboller af en rørt grise- og oksekødsfars i en mild delikat karrysauce efter traditionel opskrift, serveret med kogte hvide ris. En klassiker i det danske køkken lavet fra bunden af gode råvarer. Mere hjemmelavet kan det ikke smage.

INGREDIENSER: Karrysauce 39%: Vand, løg, PISKEFLØDE, SØDMÆLK, palme- og rapsolie, modificeret majsstivelse, karry, salt, gærekstrakt, HVEDEMEL, krydderiekstrakt, glukosesirup. Forkogte ris 33%: Vand, ris. Kødboller 28%: Grise- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, oksefedt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 538 kJ / 129 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 4,5 g
Salt 0,95 g