Dansk Hakkebøf | Steff Houlberg
Luk

Dansk Hakkebøf

Med stegte bløde løg, sauce og kartofler, 350g
Dansk Hakkebøf

Klassisk dansk bøf serveret med kogte hvide kartofler og en velsmagende skysauce. En klassiker i det danske køkken lavet fra bunden af gode råvarer. Mere hjemmelavet kan det ikke smage.

Ingredienser: Kartofler 42 %: Kartofler, salt. Skysauce 33 %: Vand, oksefedt, majsstivelse, oksebouillion (salt, druesukker, oksefedt, champignonekstrakt, oksefond, kartoffelmel, løg, krydderiekstrakt), tomatpuré, sukker, salt, farve (E 150c). Hakkebøf 21 %: Oksekød, kartofler, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), salt. Til 100 g hakkebøf er anvendt 108 g oksekød. Bløde løg 4 %: Løg, palme- og rapsolie, HVEDEMEL, salt, farve (E 150c).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 457 kJ / 109 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrater 10 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 5,5 g
Salt 1 g