Hvorfor har nordmænd altid bearnaisesauce med til fest?
Så der kommer ”estra gon” i den – og selvfølgelig en saftig hakkedreng.
Ingredienser: Kartoffelbåde med skræl 33 %: Kartofler (96%), rapsolie, karamel (glukosesirup, sukker, vand). Bearnaisesauce 27 %: Vand, margarine (rapsolie (heraf 2 % fuldhærdet), vand, salt, emulgator (E 471), aroma, surhedsregulerende middel (E 330), vitamin A), modificeret majsstivelse, bearnaisessens 4 % (eddike, løg, salt, krydderier, aroma, krydderiekstrakt), SKUMMETMÆLKSPULVER, maltodextrin, solsikkeolie (indeholder MÆLKEPROTEIN), sukker, aroma, salt, emulgator (E 472e), hydrolyseret vegetabilsk SOJAPROTEIN, stabilisator (E 450), krydderurt, løg, krydderier (indeholder SELLERI), farve (E 160a, E 101). Hakkebøf 22 %: Oksekød, kartofler, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), salt. Til 100 g hakkebøf er der anvendt 110 g oksekød. Ærter 18 %.