Karbonade | Steff Houlberg
Luk

Karbonade

Med stuvede ærter og gulerødder, 450g
Karbonade
Hvem elsker ikke panering?

Karbonader? Krebinetter?
Du er ikke den eneste, der synes, at det er lidt forvirrende, så lad os prøve at hjælpe.
Den ene er rund, den anden oval. Den ene har rødder i det italienske, den anden i det franske.
Vores favorit? Den sprøde og saftige Karbonade.

Ingredienser: Kogte kartofler 40% kartofler, salt. Stuvede grøntsager 36%: Vand, ærter (16%), gulerødder (16%), PISKEFLØDE, SØDMÆLK, majsstivelse, oksebouillon (salt, oksefond, champignonekstrakt, krydderiekstrakt, oksefedt, SELLERIFRØ). Karbonade 24%: Grisekød (85%), kartofler, HVEDErasp rapsolie, ÆG, salt, peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 543 kJ / 130 kcal
Fedt 7,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrater 11 g
- heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 5,0 g
Salt 0,85 g