Mørbradgryde | Steff Houlberg
Luk

Mørbradgryde

Med cremet paprikasauce og risblanding, 450g
Mørbradgryde

Mørbradgryde med ris er en nem og klassisk ret til aftensmad, som både store og små kan lide.

Den optræder på danskernes top ti, og det er der ikke noget at sige til, for en gryde-genialitet som denne!

Ingredienser: Forkogte ris 47 %: Vand, ris. Sauce 26 %: Vand, PISKEFLØDE, løg, tomatpuré, majsstivelse, sukker, paprika, bacon (brystflæsk, salt, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), salt, glukosesirup, oksekødsekstrakt, hvidløgspuré, tomatpulver, gulerodsekstrakt. Grisemørbrad 18 %: Grisemørbrad, majsstivelse, salt, druesukker. Til 100 g mørbradstrimler er anvendt 105 g grisemørbrad. Grøntsager 9 %: Broccoli, rød peberfrugt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 444 kJ / 105 kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrater 16 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 5,5 g
Salt 0,83 g