Forloren Skildpadde | Steff Houlberg
Luk

Forloren Skildpadde

I sherry-sauce med grisebov i tern og små kødboller, 500g
Forloren Skildpadde

Mormormad? Oldemormad! En ret fuld af dyb og intens smag, som altid er go at varme sig på. Forloren skildpadde har dog aldrig været en af de hurtigste retter at lave – dette er ikke tilfældet længere.

Ingredienser: Vand, kødboller (17 %) (svine- og oksekød (60 %), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, pastinak, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, peber), frikadeller (13 %) (svinekød (68 %), vand, løg, HVEDEMEL, SOJAPROTEIN, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, krydderiekstrakt, konserveringmiddel (E 262), ÆG, løvstikke), kogt svinebov (12 %), (svinekød, salt, stabilisator (E 451)), sherry (4 %), HVEDEMEL, modificeret majsstivelse, svinefedt, tomatpuré, gærekstrakt, sukker, farve (E 150c), salt, krydderier, krydderi- og grøntsagsekstrakter.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 477 kJ / 114 kcal
Fedt 7,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 6,2 g
- heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 6,5 g
Salt 1,1 g