Forloren Skildpadde | Steff Houlberg
Luk

Forloren Skildpadde

I sherry-sauce med grisebov i tern og små kødboller, 500g
Forloren Skildpadde

En velsmagende klassiker. Serveres med halve æg og flutes.

Ingredienser: Vand, kødboller (17 %) (svine- og oksekød (60 %), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, pastinak, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, peber), frikadeller (13 %) (svinekød (68 %), vand, løg, HVEDEMEL, SOJAPROTEIN, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, krydderiekstrakt, konserveringmiddel (E 262), ÆG, løvstikke), kogt svinebov (12 %), (svinekød, salt, stabilisator (E 451)), sherry (4 %), HVEDEMEL, modificeret majsstivelse, svinefedt, tomatpuré, gærekstrakt, sukker, farve (E 150c), salt, krydderier, krydderi- og grøntsagsekstrakter.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 414 kJ / 99 kcal
Fedt 5,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 6,2 g
- heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 6,2 g
Salt 1,1 g