Kylling med flødekartofler
Luk

Kylling med flødekartofler

450g
Kylling med flødekartofler

Steff Houlberg Kylling med flødekartofler en er dejlig middagsret for 1 person, der består af kyllingeinderfilet, cremede flødekartofler og grøntsager i form af gulerødder, blomkål og sukkerærter. Opvarmes i opvarmet varmluftsovn ved 175 grader i 30-35 min hvis dybfrossen eller 22-27 min i optøet tilstand.

Ingredienser: Flødekartofler 69%: Kartofler, vand, PISKEFLØDE, SØDMÆLK, løg, majsstivelse, salt, rapsolie, krydderier. Stegt kyllingeinderfilet: 20% kylling, salt, druesukker, bomuldsfrøolie. Røde og gule gulerødder (5%), sukkerærter (3%), blomkål (3%).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 511 kJ / 122 kcal
Fedt 6,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrater 9,5 g
- heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 7,0 g
Salt 1,0 g