Frikadeller med rødkål | Steff Houlberg
Luk

Frikadeller med rødkål

Hertil skysauce og kartofler, 450g
Frikadeller med rødkål
Der er altid plads til

Frikadeller som vores mor lavede dem – klar på 10 minutter og lige til at nyde foran flimmeren eller hvor end det lyster.

INGREDIENSER: Kogte kartofler 34%: Kartofler, salt. Sauce 31%: Vand, PISKEFLØDE, modificeret majsstivelse, ribsgelé (sukker, vand, ribskoncentrat, fortykningsmiddel (E 440), surhedsregulerende middel (E 330), konserveringsmiddel (E 202)), tomatpuré, gærekstrakt, farve (E 150c), løgpulver, hvidløgspulver, krydderier. Frikadeller 22%: Grisekød (61%), løg, oksekød (8%), rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), vand, ÆG, HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, peber. Rødkål 13%: Rødkål, sukker, eddike, salt, sirup, konserveringsmidler (E 202, E 211), kirsebærsaft.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 482 kJ / 115 kcal
Fedt 5,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter 5,0 g
Protein 4,0 g
Salt 0,8 g