Frikadeller med rødkål | Steff Houlberg
Luk

Frikadeller med rødkål

Hertil skysauce og kartofler, 450g
Frikadeller med rødkål
Der er altid plads til

Lækre pandestegte frikadeller med klassisk tilbehør af rødkål, små hvide kartofler og en lækker skysauce, tilberedt fra bunden af vores egne kokke. Mere hjemmelavet kan det ikke smage.

INGREDIENSER: Kogte kartofler 34%: Kartofler, salt. Sauce 31%: Vand, PISKEFLØDE, modificeret majsstivelse, ribsgelé (sukker, vand, ribskoncentrat, fortykningsmiddel (E 440), surhedsregulerende middel (E 330), konserveringsmiddel (E 202)), tomatpuré, gærekstrakt, farve (E 150c), løgpulver, hvidløgspulver, krydderier. Frikadeller 22%: Grisekød (61%), løg, oksekød (8%), rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), vand, ÆG, HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, peber. Rødkål 13%: Rødkål, sukker, eddike, salt, sirup, konserveringsmidler (E 202, E 211), kirsebærsaft.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 482 kJ / 115 kcal
Fedt 5,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 13 g
- heraf sukkerarter 5,0 g
Protein 4,0 g
Salt 0,8 g